Linse kessler rigtige navn stripper mand

Linse ikke tilfreds med datterens nye navn, ekstra Bladet Se også: Så meget tjener, linse Kessler, men Geggo var ikke tilfreds med navnet, hvorfor hun har slettet Kim fra sit navn. Jeg var utilfreds med at have fået et drengenavn til mellemnavn - for hvem fanden gider hedde Kim, når man er en pige, fortæller Stephanie. Lenina Linse Kessler Christiansen (født. Marts 1966 i København er en dansk tv-personlighed, model, skuespiller og forretningskvinde. Hun er desuden tidligere stripper og var fra 20 indehaver af stripklubben Copenhagen Redlight i Nyhavn. Linse er ikke den eneste i Kessler-familien, som lystrer et kælenavn frem for sig eget navn. Linse, kessler - Wikipedia, den frie encyklopædi Hendes mor - bedre kendt som Mopper - hedder i virkeligheden Ann-Patricia, mens datteren, der går under navnet Geggo på papiret hedder Stephanie. Linse Kessler så dagens lys for første gang i 1966. Hendes far, som var kommunist, var sikker på, at Mor-Ann ventede sig en dreng, hvilket man kun kunne spå om, da scanningsbilleder endnu ikke eksisterede. Linses far havde besluttet sig for, at sønnen skulle hedde Lenin efter den berømte sovjetiske statsleder. Og da det viste sig, at Linse var en pige, lavede han bare navnet om til Lenina. Hun indrømmer, at hun har et stort temperament, men noget af tiden bag tremmer tog hun for at beskytte datteren Stephanie. Udover at skabe humoristisk stemning i danskernes stuer som reality-person, så er Linse også forretningskvinde. I 2013 gik Copenhagen Redlight konkurs og lukkede. Han fik dog kæmpet sig tilbage til livet, og i dag bor han med sin kone i Thailand, hvor han eftersigende skulle være stoffri. Jeg har aldrig været trofast, før jeg mødte min tidligere kæreste. I København og har datteren Geggo, som også er medvirker i Familien fra Bryggen. Hun havde blandet sig og gjort sagen meget værre, så jeg slet ikke kunne komme af med ham. 4, brysterne med.600 ml, havde hun i 12 år, inden de blev skiftet i 2010, og ved denne brystforstørrelse fik hun.000 ml i hvert bryst. I 2010 fik Linse 2000 ml i hvert bryst, hvilket gav linselusen Nordeuropas største brystparti og svarer til en triple K i bh-størrelse.

Linse, kessler: Linse kessler rigtige navn stripper mand

Hun har medvirket på to sange med Ronni Garner i 2013; "Lidt for Blond" og "Julesangen hvoraf førstnævnte har over 2 millioner visninger på YouTube. Han har det stramt med det. Programmet er desuden et af TV3's mest sete med et gennemsnitligt seertal på 170.000. Når jeg så kom ud igen, kunne Stephanie og jeg have et dejligt liv for os selv i fred. Linse er opvokset på Bryggen med Mikkel, mor-Ann og stedfaren Ole Kessler. Jeg har mødt René, og han virker som en rigtig god fyr for Didde, så jeg er glad på hendes vegne, og jeg håber, at hun er lykkelig i Jylland, siger Linse.

Linse: Linse kessler rigtige navn stripper mand

Kendt fra: Familien fra Bryggen, Paradise Hotel, Gustav og Linse på udebane og mange flere. Stedfaren var medejer af det velkendte værtshus Haraldsborg på Islands Brygge, som man ser mor-Ann besøge ofte i Familien fra Bryggen. Han ville ikke lade mig være. De blev senere opgraderet til Skandinaviens største bryster, da hun fik opereret ikke mindre end 1600 ml i hvert bryst. Marts 1966 i, københavn er en dansk tv-personlighed, model, skuespiller og forretningskvinde. Med Nordeuropas største bryster har Linse Kesslers forparti skabt Bryggen-pigen en karriere, hvor babserne altid har været i øjenhøjde. Da Linse som 25-årig pludseligt ventede barn med sin daværende kæreste, var det et uheld. Sådan lever Linse i sin lejlighed på Amager sammen med hundene Chino og Jytte. 2, hun er desuden en populær skikkelse på de sociale medier på hendes, facebook -side har hun omtrent 400.000 følgere. Realitydronningen vil dog ikke helt udelukke, at hende og Didde finder venskabet igen. Hendes far, som var kommunist, var sikker på, at Mor-Ann ventede sig en dreng, hvilket man kun kunne spå om, da scanningsbilleder endnu ikke eksisterede. Tatoveringer, smøger, hunde, groft sprog og lebbe-Lone latter er kendetegnet for TV-serien Familien fra Bryggen, som har brilleret på dansk TV i hele syv sæsoner. Hun er også søster til den kendte bokser Mikkel Kessler. 9 I august 2013 vandt hun tv-prisen for "Bedste karakterdrevne serie" med Familien fra Bryggen. Navnet Kessler tog hun til sig, da kendiskarrieren begyndte. I filmen spiller hun en mindre rolle som en gangsters ekskone og prostitueret, thai massage horsens smedegade blovjob der er mål for mord. Når man som eneste kvinde i Nordeuropa render rundt med et brystskål på 3xK, så får man masser opmærksomhed fra mændene. Selvom Linse i modsætning til brormand ikke har delt håndmadder ud i en boksekamp, så har den hårdtslående bryggepige haft sine kampe udenfor ringen. Linse havde endda rådført sig med en sygeplejerske, så hun vidste, hvor hun kunne ramme pigen, så overfaldet ikke blev fatalt. Hun er desuden tidligere stripper og var fra 20 indehaver af stripklubben Copenhagen Redlight. I 2008 åbnede Linse en stripklub i Nyhavn ved navn Copenhagen Redlight. Leve som i middelalderen på Middelaldercentret og deltage i VM i luftguitar i Finland.

0 kommentarer til “Linse kessler rigtige navn stripper mand

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *