Tante store bryster pige bunde

tante store bryster pige bunde

af hende, synet af hendes små patter gjorde mig vanvittig af liderlighed. Der var ikke andre, som skulle med og jeg tog selv badetøj med. Jeg så hendes fisse for første gang Den var helt uden hår, og så vidunderligt jomfruelig ud med de fine små skamlæber. Jeg stødte hurtigt i bund og hun stønnede højlydt. Carina onanerede på mig med langsomme bevægelser og min pik var ved at sprænges. Hun var vist mindst lige så vild og liderlig som mig!

Tante store bryster pige bunde - Tante Store

Vi krammede og kyssede i et voldsomt favntag og orgasmen spredte sig i vore kroppe. Du gør mig helt vild, lille skat! Hendes underkrop og ben vuggede op og ned når jeg stødte pikken op i hende. Min pik stod stadig stift op i vejret og Carina kælede sig blidt mellem benene og jeg kunne se på hendes ansigt at hun var lykkelig! Carina spredte benene helt fra hinanden så hun nærmest var i liggende spagat. Så satte hun sig hug foran mig og tog nu pikken ind i munden. Stoffet i badedragten blev også overophedet. Jeg formelig borede min tunge ind i hendes skede og suttede på hendes lille klitoris og skamlæberne var nu våde og nærmest sitrede af spænding. Hurtigere og hurtigere gned hun sig mod mit lår og jeg mærkede at hun blev våd og varm. tante store bryster pige bunde

Min: Tante store bryster pige bunde

Jeg lagde mig på ryggen og lidt efter slikkede vi hinanden i en 69er. Årh slik min lille pigefisse! Carina gav sig lidt da pikhovedet gled ind i skeden. Og jeg gav los i det samme. Så rejste Carina sig og satte sig overskrævs på mit ansigt og jeg nød at mærke hvordan hendes slanke pigelår klemte sig fast om mit hoved. Det var en fed fornemmelse at stå overfor en lille pige på 16 billeder kvinder kino taastrup helt uden tøj. Din pik er bare så dejlig. Hun løftede sig og hjalp mig med at trække badedragten af, og mine badebukser røg også helt.

0 kommentarer til “Tante store bryster pige bunde

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *